Projecte grada responsable

PROJECTE GRADA RESPONSABLE

 

La grada Responsable és un projecte del CEB Sant Jordi que neix per continuar fomentant, més explícitament que mai, l’educació en valors dins d’un marc de màxima qualitat humana i personal, fent que els esportistes i la grada actuïn plegats i alineats posant èmfasi en els valors de respecte, que cada dia són més necessaris en tots els àmbits de la societat,  i no pas en el resultat i/o la victòria. 

Valors com, el respecte a tots els actors implicats , l’aprenentatge  envers el resultat final , la col·laboració per assolir objectius comuns, l’acceptació dels encerts i dels errors, l’esforç, el compromís, i la competició ben entesa,  entre d’altres. 

Per tots aquest motius el CEB Sant Jordi ha endegat una campanya  orientada a transformar les conductes contraries als valors amb els que estem compromesos; des d’uns suports informatius fixes al nostre pavelló que donen la benvinguda als nostres adversaris i ens conviden a locals i visitants a animar en positiu  passant per una presentació amb una reflexió de fons  sobre els valors que ens identifiquen i sis consells pràctics adreçats a totes les famílies del Club que ens alineen amb el projecte i, finalment l’enregistrament d’un vídeo que ens interpel·la i reforça el missatge  de grada responsable mitjançant la participació de jugadores i jugadors del club. 

Campanya que ha tingut molt bona acollida al Club, així com d’altres clubs que ens visiten. Des de la Federació Catalana de Bàsquet també s’ha fet ressò amb una piulada  seu compte de twitter    https://twitter.com/FCBQ/status/1620045400840499200?s=20  aplaudint i recolzant  la iniciativa.

De forma paral·lela, hem enviat aquest document https://heyzine.com/flip-book/afcc1529e4.html a la nostra massa social, per tal de marcar les línies de comportament que hem de tenir tant al nostre pavelló com quan assistim a partits a fora.

Estem preparant també altres accions comunicatives per reforçar el missatge d’aquest projecte.

Creiem fermament en la força educativa, integradora, social i, sobre tot, transformadora  de l’espor. I en aquest sentit volem, modestament,  però amb fermesa contribuir a formar millors persones a través del bàsquet.

Moltes gràcies.

La junta directiva.