Inscripcions 2021-2022 (actualitzant…)

La temporada està a punt de finalitzar i ens agradaria poder comptar amb tu l’any vinent.

RENOVACIONS

Si ja formes part de la nostre família rebràs un correu electrònic personalitzat per poder confirmar la teva renovació. Només has de revisar les dades existents, verificar la documentació adjunta, actualitzar la foto si ho creus adient i escollir la modalitat de preinscripció en funció de la teva data de naixement (veure taula adjunta una mica més avall) i forma de pagament (mensual/ anual).

ALTES NOVES

Si ets nou/nova hauràs d’accedir al següent enllaç:

PRE-INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2021-2022

Recorda que la preinscripció no t’obliga a res, només és per ajudar al club a poder planificar de la millor manera possible la propera temporada.

Omple el formulari de subscripció sense deixar buits els camps obligatoris (asterisc de color vermell).

Recorda que si ets nou/nova, hauràs d’incloure obligatòriament copia dels següents documents:

DNI, TSI (Tarjeta Sanitaria Individual), Foto (la pots fer amb el mòbil), document de cessió de drets imatge i protecció de dades, SEPA (autorització bancaria en el cas que vulguis domiciliar el pagament).  Els dos últims documents els pots descarregar des d’aquesta mateixa pàgina.

També hauràs d’escollir la categoria en la funció de la data de naixement. Per ajudar-te, en cas de dubte, fes servir la taula adjunta segons l’any del teu naixement (o del teu fill/filla).

ESCOLAPRE-MINIMINIPRE-INFANTILINFANTILCADETJUNIORS21SENIOR
2014 o posterior2013-20122011-2010200920082007-20062005-20042003-2002-2001abans de 2001

Veuràs que tens disponible dos variants per cada categoria, una si vols ser soci del club i un altre si no vols. Ser soci, dona dret a participar a l’assemblea general del socis i a votar a les eleccions per triar la junta directiva. Recorda que ser SOCI del club comporta un descompte a la quota de 5 €/mes durant 10 mesos.  El preu per fer-te soci és de 50€ que es carregaran a principi de temporada en un rebut independent de les quotes mensuals.

PREUS

El preu el podràs veure en funció de la categoria escollida (segons data naixement), periodicitat de la quota (mensual/anual) i si vols ser soci del club o no.

Recorda que la quota és per temporada complerta. El CEB Sant Jordi facilita el pagament mensual com una ajuda a les famílies, però en cap cas la baixa voluntària durant la temporada implicarà el cessament del pagament de la resta de quotes de la temporada en curs ja que el club ha de fer el pagament complert a la federació a l’inici de la temporada.

La temporada que vé, cambiarem l’equipació per un nou disseny i un nou proveïdor. Recorda que és obligatòria (equipació de joc principal i reserva, samarreta escalfament i xandall).

L’equipació la podreu adquirir a la botiga  INTERSPORT de Rubí ubicada al Passeig Francesc Macià nº10.

  • Del 7  al 30 de Juny podeu passar a provar les talles per la botiga.
  • Del 7 al 31 de Juliol, la podeu encarregar a la botiga o a una web privada que  Intersport posarà al vostre abast.

La revisió mèdica també és obligatòria. Pots fer-la on vulguis o a través del centre que us facilitarem més endavant, amb un preu de 30€ (és necessari omplir el document oficial de la federació que us entregarem si decidiu fer-la en un altre centre).

Quan tinguis tot complert prem sobre el botó ‘confirmar’ i rebrem la teva preinscripció.

Ens posarem en contacte amb tu si detectem alguna dada incorrecta.

Moltes gràcies per formar part del CEB SANTJORDI!