Inscripcions 2021-2022

Benvolgut jugador/jugadora,

si has arribat a aquesta pàgina és que estàs interessat en formar part de la família del CEB Sant Jordi. Seguidament et donarem algunes pautes per realitzar una preinscripció al nostre club.

(Si tens més de 12 anys i no has jugat prèviament a bàsquet, contacta amb secretaría abans d’omplir la preinscripció)

Per poder formalitzar la teva preinscripció per la propera temporada, hauràs d’accedir a l’enllaç que trobaràs al final d’ aquest escrit.

Recorda que la preinscripció no t’obliga a res, només és per ajudar al club a poder planificar de la millor manera possible la propera temporada.

Des d’aquesta pàgina podràs revisar les teves dades personals i modificar les que consideris oportunes.

També hauràs d’escollir la categoria en la funció de la data de naixement. Per ajudar-te, en cas de dubte, fes servir la taula adjunta segons l’any del teu naixement.

ESCOLAPRE-MINIMINIPRE-INFANTILINFANTILCADETJUNIORS21SENIOR
2014 o posterior2013-20122011-2010200920082007-20062005-20042003-2002-2001abans de 2001
 • Recorda que l’import de la quota és per temporada completa.
  • Si tries la modalitat de pagament anual, tindràs un 10% de descompte.
  • Si tries dividir el pagament en dues parts (modalitat semestral), tindràs un 5% de descompte.
  • Si tries pagament mensual, pagaràs la quota dividida en 10 mensualitats.

Et recordem, que el CEB Sant Jordi facilita el pagament semestral i mensual com una ajuda a les famílies, però en cap cas la baixa voluntària durant la temporada implicarà el cessament del pagament de la resta de quotes de la temporada en curs, ja que el club ha de fer el pagament complet a la federació a l’inici de la temporada.

Veuràs que tens disponible dos variants per cada categoria, una si vols ser soci del club i un altre si no vols. Ser soci permet participar en el desenvolupament del club, a través de les assemblees de socis. A més a més, dóna accés a diferents avantatges a comerços de Rubí.

El preu per fer-te soci és de 50€ anuals, que es carregaran a principi de temporada en un rebut independent de la qüota general.

Per fomentar que la major quantitat possible de jugadors i/o pares i mares siguin socis del club, descomptarem aquest import de la quota general del jugador.

La temporada que ve, canviarem l’equipació per un nou disseny i un nou proveïdor. Recorda que és obligatòria (equipació de joc principal i reserva, samarreta d’escalfament i xandall).

L’equipació la podreu adquirir a la botiga  INTERSPORT de Rubí ubicada al Passeig Francesc Macià nº10.

  • Del 7  al 30 de juny podeu passar a provar les talles per la botiga.
  • Del 7 de juny al 31 de juliol, la podeu encarregar a la botiga o a una web privada que  Intersport posarà al vostre abast.

La revisió mèdica també és obligatòria. Pots fer-la on vulguis o en el nostre centre en les dates que us facilitarem més endavant, amb un preu de 30€ (és necessari omplir el document oficial de la federació que us entregarem si decidiu fer-la en un altre centre).

Comprova que no tens cap document caducat (DNI) si no, hauràs d’actualitzar-lo.

A continuació clica a l’enllaç de sota per començar el procés de preinscripció.

PRE-INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2021-2022

Quan tinguis tot complet prem sobre el botó ‘confirmar’ i rebrem la teva preinscripció.

Ens posarem en contacte amb tu si detectem alguna dada incorrecta.

Moltes gràcies per formar part del CEB SANTJORDI!