el Club

Salutació Junta Directiva


Sigueu benvinguts a la pàgina web del CEB Sant Jordi, la prolongació en el món virtual d’aquest el nostre estimat club de bàsquet.

Ja fa uns anys que va entrar en servei la primera versió d’aquest portal. Al 2002 Va néixer amb la voluntat d’obrir una altra via de comunicació entre el nostre club i tots els seus jugadors, socis, col·laboradors i simpatitzants.

Des de la nostra humilitat us oferim un modest portal on podreu seguir el dia a dia de tot allò que se succeeix diàriament al nostre estimat club. D’aquesta manera podreu llegir cada setmana la crònica de la darrera jornada dels nostres equips sèniors, així com accedir mitjançant els pertinents enllaços totes les classificacions, resultats i calendaris de tots els nostres equips en competició (que no son pocs).

Òbviament, també hi tenim reservat un espai per a difondre les darreres notícies d’interès per a tots vosaltres referents a l’entitat, com també tot un seguit de monogràfics en els quals fem ressenya especial sobre determinats esdeveniments que han tingut rellevància.

A més a més, i com no podia ser d’altra manera, hi trobareu també unes altres seccions amb informació i dades útils d’interès per a tots els nostres jugadors i jugadores.

Hi ha moltes altres seccions, però no us les desvetllarem encara. Us animem a que les descobriu per vosaltres mateixos: us sorprendrà!

Res més, sinó desitjar-vos una feliç navegació per aquesta la nostra pàgina web, esperant de tot cor que us faci servei aquesta finestreta virtual per la que s’entreveu un gran CEB Sant Jordi.

Rebeu una forta abraçada en nom de la junta directiva del CEB Sant Jordi.

Fins aviat!