Campus CEB. Sant Jordi 2023

15 maig, 2023

Vine i uneix-te al nostre increïble campus d’estiu del C.E.B Sant Jordi! 🏀💪🌞

No deixis passar aquesta oportunitat única de diversió, aprenentatge i creixement! Al nostre campus, oferim descomptes especials per inscriure’s a 2,3 i 4 setmanes, la qual cosa us permetrà gaudir d’un programa de qualitat a un preu increïble. Aprofita aquesta oferta i assegura el teu lloc a les nostres pistes!

A més de la diversió i desenvolupament d’habilitats esportives, el nostre campus té nombrosos beneficis per als més petits. El bàsquet no és només una activitat física emocionant, sinó que també contribueix al desenvolupament d’habilitats socials, físiques i emocionals. Durant el casal, tindràs l’oportunitat de:

🤝 Desenvolupar habilitats socials: Coneixeràs nous amics que comparteixen la teva passió pel bàsquet. Treballaràs en equip, aprendràs a comunicar-te eficaçment i a construir relacions sòlides dins i fora de la pista.

💪 Millorar la teva condició física: Mitjançant entrenaments especialitzats, exercicis i activitats dinàmiques, t’ajudarem a desenvolupar la teva resistència, força i coordinació. Obtindràs un millor rendiment atlètic i et sentiràs més saludable i enèrgic/a.

😊 Enfortir habilitats emocionals: El bàsquet ensenya disciplina, perseverança i la capacitat de superar desafiaments. Aprendràs a fer anar l’estrès i a mantenir la concentració en situacions competitives. Aquests valors us seran útils tant dins com fora de la pista.

No esperis més i uneix-te al nostre campus d’estiu! Les places són limitades, així que assegura la teva participació avui mateix! 📞 Contacta’ns al 935886569 o per WhatsApp al 6831323394 o fes clic al següent LINK DEL CAMPUS:

https://cebsantjordi.playoffinformatica.com/activitat/37/Campus-Esportiu-Estiu-2023/

No perdis l’oportunitat de viure una experiència inoblidable mentre desenvolupes la teva passió pel bàsquet i enforteixes les teves habilitats socials, físiques i emocionals! T’esperem amb els braços oberts al nostre casal d’estiu de bàsquet! 🌟🏀🌞